Program 2009

 

Alle koncerter starter kl. 18.30. Gratis entré.

3. juni: Lars Ruberg synger Elvis, Sinatra m. fl. Kim Brandt synger et blandet repertoire af kendte sange.

 

10. juni: Hjemmeværnets Musikkorps – et harmoniorkester, med et stort og blandet repertoire

 

17. juni: Rytmekoret underholder med et blandet repertoire inden for den rytmiske musik. Olsen & The Pipers spiller rock og pop fra 70´erne og 80´erne.

 

24. juni: Bel Canto Koret underholder med et bredt udsnit af danske og udenlandske sange, klassisk og gospel. Mestersangerne synger bl.a. italienske operaarier.

 

1. juli: Seventy Four. Bandet spiller både egne kompositioner og populærmusik fra 70´erne og 80´erne.

 

8. juli: Mona & Erik synger operette, musical og evergreens akkompagneret af Christian Kruse på klaver.

 

15. juli: Four Notes er en sangkvartet der synger både evergreens, musical, jazz, gospel og klassisk musik. Wanna Bee Gees synger forbilledernes store hits fra 60´erne, 70´erne og 80´erne.

 

22. juli: Syng med på viser og danske sange med Werner Stampe Sørensen (Anna Lise Werner, Anja Stampe og Lars Kristian Sørensen). Lars Kristian Sørensen spiller herefter videre på akustisk guitar og præsenterer både kendte numre og egne kompositioner.


29. juli: Slagelse Folkedanserforening
møder op i deres farverige dragter, og underholder med musik og dans. Der er mulighed for en svingom for de friske. Midgård Linedancers slutter aftenen med en opvisning af linedance til country, irsk folkemusik m.m.


5. august: Hot Society Orchestra
består af garvede musikere, der har optrådt på kendte jazzscener i ind- og udland. Det musikalske samlingspunkt er traditionel jazz, gospel og dixieland i lette swingende arrangementer.

 

12. august: POPlic Service slutter sæsonen af med nyere pop og rock.