Program 2011

 

Alle koncerter starter kl. 18.30. Gratis entré.

8. juni: Rytmekoret– et af Slagelses gladeste kor. Herefter Hjemmeværnets Musikkorps – et harmoniorkester, med et stort og blandet repertoire.

 

15. juni: Jazzmin Swing Band spiller festlig, romantisk og varieret swingmusik.

 

22. juni: Bruno Jensen spiller fransk musette, italiensk frosini og deiro, svensk, tysk og meget andet på sin harmonika. Herefter Mikkel´s Kvartet, som synger populær opera/operette og evergreens samt Grand Prix melodier.

 

29. juni: Hot Society Orchestra spiller traditionel jazz, gospel og dixieland i lette swingende arrangementer. Så overtager Mona & Erik med deres velkendte blanding af operette, musical og evergreens.

 

6. juli: Flemming&Venner. Flemming Fuglsang var i 1960´erne med til i Danmark at genføde visen som musikgenre. Når trioen optræder, har de altid et par fællessange med. Resten af programmet er Flemmings musik – garneret med historier og anekdoter.

 

13. juli: Lars Kristian Sørensen og Jakob Holm synger og spiller populære numre fra deres karriere, bl.a. også fra tiden med City Rollers. Herefter optræder KIS danceband med en blanding af pop, country og rock i en frisk og dansevenlig indpakning.

 

20. juli: Bandet Far Out spiller rock og pop.

 

27. juli: POPlic Service spiller nyere pop og rock

 

3. august: The Broadways har samlet en buket af de allerbedste musicalnumre i et forrygende show. Desuden fejrer vi “picnicmoster” Anna Lise Werners 70 års fødselsdag.

 

10. august: Bandet Staca2 slutter sæsonen af med et festfyrværkeri af rock`n`roll, pop og rock.