Program for Picnickoncerter Slagelse Lystanlæg 2013

 

Datoer for koncerter

 

5. juni: Team Rynkeby. Rynkebykoncerten er et led i en række arrangementer som Team Rynkeby Vestsjælland arrangerer for at samle penge ind til børn med kræft og deres familier. Troels og Villum underholder og i slutningen af første afdeling vil vi afsløre Rynkebysangen, som er de 45 rytteres slagsang på cykelturen til Paris. En del af cykelholdet vil være til stede og synge med og i pausen vil de samle penge ind ved at sælge Cdèn med sangen, armbånd m.m.

 

12. juni: Hjemmeværnets Musikkorps spiller musical, ever- greens, pop, ballader og naturligvis også march med den levende dirigent Andreas Vetö.

 

19. juni: AFLYST PGA VEJRET!
Rytmekoret
som består af 40 glade sangere, inviterer til en blandet aften med korsang, solosang og masser af fællessange. Kom og hør rytmiske sange fra nær og fjern og varm stemmen op til at synge med på kendte sommer sange en dejlig sommeraften i Anlægget.

 

26. juni: Four Notes og Jazzmin Swing Band. Swingmusikken er blevet en evergreen. De unge har fået øjnene op for de inciterende rytmer og de ældre for genoplever musikken fra deres ungdom. Jazzmin Swing Bang og Four Notes har for længst taget swingmusikken til sig og har på denne aften fundet sammen med flere Swingarrangementer fra guldalderen, men de vil også hver for sig giver prøver på deres kunnen. Kom til denne unikke aften og oplev ”Jazzmin Swing Bang og ” Four Notes” for første gang folde sig ud sammen. Det er 4 forførende stemmer understøttet af et Swingende Big Band.  

03. juli: Kupiec & Bahnsen. Dette er kodeordet for en meget alsidig musik, lige fra 60 érne og ind i det nye århundrede. Pia Ninet og Jens Bahnsen er kendt for deres professionelle håndtering af musik, sang, lyd, samt deres smittenden humør, der kommer lang ud over scenekanten. Både egne numre og kopi blandes sammen og vi kan garantere for at du ikke kan lade være med, at danse og synge med på det du hører. Mona Bang og Erik Nygaard.  Nærmere præsentation er vist ikke nødvendig. De underholder med deres vidunderlige melodier.

 

10. juli: Swing Mosters er et dame kor i   alderen 60+ og lidt minus. Og programmet er swing/jazz. Startede i decem-ber 2012 og er 10 piger samt dirigent. Dette er deres ilddåb.
Bertel Erichsen. Har spillet trompet, på amatørbasis i godt 20 år, og spiller i dag bigbandmusik,  traditionel jazz som det foretrukne. De senere år er palletten udvidet, så han i dag også spiller en del i områdets kirker og giver private koncerter. 
The Recycled.  De startede som unge drenge med en passion for at spille musik - og har spillet i snart 12 år. Forbilleder er blandt andet Elvis, The Beatles, Michael Jackson, U2, Kings Of Leon og mange flere. Repertoire strækker sig fra 50´erne og til nutiden – og spilles altid med et glimt i øjet.

 

17. juli The Broadways. Teater tur til London eller New York er en fantastisk oplevelse, men hånden på hjertet. Det er de kendte numre .. de store hits vi sidder og venter på. Nu skal du ikke vente længere. May-Britt, Peter, Ivan, Benedikte, Tage, og Amalie vil underholde med god musik, store følelser og stemmer, kort sagt musical når det er bedst. Fra My Fair Lady, Chees og Sound of Music.

 

24. juli: High Society Orchestra, vores “husorkester” I anlægget spiller traditionel jazz du ikke kan undgå at blive i godt humør af og synge med på.

 

31. juli: Soulmann Group med musikalsk sans og lidenskab er Soulmann Group et unikt skud på den musikalske stamme, et band med 5 dygtige lokale musikere, som samtidig har erfaring fra et hav af optrædener rundt i landet. Publikum kan se frem til musikalsk oplevelse af høj klasse når gruppen spiller soul, funk. Reggae og pop fra dengang og nu

 

7. august: Gasolin Gangsters, et af Vestsjællands mest populære band afslutter sæsonen med Kim Larsens og Gasolins bedste numre.