Koncerter 2015

 

3. juni        

Dandanel og Far out Boys, det rockende partyband ,der leverer varen med glimt i øjet og store smil, åbner årets første picnickoncert med et brag af velkendte.  

10. juni

Decades Spiller musik fra da mor var dreng, og tager udgangspunkt i de numre de brænder for, lige fra TV-2 til Patsy Cline med spilleglæde og entuiasme.

18. juni

Mikkels Kvartet synger populær opera, operette samt evergreens.
Efter Pausen : Krabasken underholder med John Mogensen sange

24. juni

Nida Jazzband Et rutineret band der for første gang optræder i anlægget med fuld besætning på syv ,udvidet med skøn sangerinde Merete. Repertoiret er alsidigt fra Jazz over ragtime og swing til nye numre. Glæd Jer til en dejlig Jazz-aften i anlægget.

 

1. juli

Fire Halve giver for første gang i  anlægget en fantastisk koncert med glad musik, hvor rutinerede musikere spiller Gnags, Kim Larsen, Rasmus Seebach og mange flere.

8. juli  

Public Service spillerhits fra 7 årtier – fra Chuck Berry over Abba til Rasmus Seebach og Avicili.Orkestret har eksisteret i over 15 år, og som noget særligt medbringer Poplic Service sin fantastiske blæsersektion The A-team, så der er virkelig lagt op til en musikalsk oplevelse.

15. juli      

Recycled har spillet musik i snart 12 år. Forbilleder er bl.a Elvis The Beatles, Michael Jackson , U2 og mange flere som bliver spillet med glæde og glimt i øjet. Et festfyrværkeri af velspillede nye og gamle numre fra Elvis, Beatles u2 og mange flere fra de goé gamle 50 ere til ny musik
 

22. juli

Thors Trøst  underholdte med stor succes sidste år, så glæd Jer til genhøret med blandet musik af danske schlagere og hits, krydret med dagens gags.

29. juli

Medley det velspillende partyband der spiller den fede musik, alle store hits på syng-med-garantien, med Malene som forsanger.

5. august

Danser med damer. Et energisk festband der leverer alt fra gamle klassikere til nutidens moderne hits, afslutter årets picnickoncerter med en festlig koncert med både danske og udenlandske sange for ALLE aldre.


Ret til ændringer forbeholdes